Mijn naam is Andrea, ben 32 jaar en woonachtig in Den Haag. Vier jaar geleden heb ik door ‘een paar mannetjes’ mijn huis rigoreus laten verbouwen en kwam daarbij zeer bedrogen uit. Het stelen en vernielen van spullen en een trage, onkundige manier van werken waren aanleiding deze verbouwing voortijdig af te breken.

Een half jaar geleden durfde ik het – na deze traumatische ervaring, kan ik wel zeggen – weer aan om iemand in de arm te nemen, omdat o.a. mijn badkamer nog afgerond moest worden. Via een wederzijdse kennis kwam ik bij Trailworks terecht. Een verademing! Ik heb nog niet eerder zo’n goed gevoel gehad bij een aannemersbedrijf. Jos is iemand die je gerust zijn gang kunt laten gaan.

Naast zijn kennis, ervaring en betrouwbaarheid is Jos een creatief persoon met veel gevoel voor stijl. Zeker in een oud huis (zoals dat van mij) met z’n onregelmatigheden en vaak onlogische indeling is hij de juiste man. Jos heeft mijn badkamer afgemaakt en door het hele huis veel afwerkklussen gedaan. Hij luistert goed naar je wensen, bekijkt de situatie en komt met creatieve oplossingen die bij jou en het huis passen. Jos werkt snel en stelt altijd jouw belang voorop. Bovendien inspireert hij tot nieuwe ideeën!

©[2019] Trailworks webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?