In Januari 2003 hebben wij Jos van der Burg gevraagd voor een verbouwing van schoenenzaak tot kapsalon. Omdat Jos van alle markten thuis is en we bewust zijn van zijn kunnen hebben we alle verantwoording in zijn handen gelegd.

Eerst werd de oude zaak ontmanteld waaronder twee oude schoorstenen, wat tot gevolg had dat ook het dak weer in originele staat hersteld diende te worden. Alle leidingen voor electra, gas, water en de riolering werd aangelegd, een gedeelte van het platte dak en de dakbedekking werd vernieuwd en er werd een lichtkoepel geplaatst.
Ook het stucken en isoleren kwamen voor Jos zijn rekening. Eigenlijk alle werkzaamheden zijn door hem verricht. Toen bleek dat de leidingen voor de bovenwoning bereikbaar moesten blijven heeft Jos zelfs een speciaal plafond ontworpen dat fraai en functioneel is.
En na al dit harde werken kon de zaak open!

Doordat de samenwerking zo perfect was verlopen hebben wij Jos gevraagd ook de bovenverdieping te verbouwen van schoenenmagazijn tot een mooi appartement.
En dat is gelukt…… een vertrek omgetoverd tot keuken met alles erop en eraan, een muur uitgezaagd en kozijn met deur geplaatst zodat er een mooie doorgang ontstond naar het balkon, badkamer geplaatst en nog veel meer.
Uiteindelijk ontstond er een mooi, sfeervol appartement waar ooit alleen maar dozen stonden.

De opgedane ervaring met Jos tijdens deze twee klussen was zo goed en ik was ook zeer tevreden over zijn vakmanschap, dat ik in Januari 2004 opdracht heb gegeven een open haard in mijn huis te plaatsen, die hij met hetzelfde vakmanschap en dezelfde creativiteit heeft geplaatst.

Voor mij is hij voor een verbouwklus dé aangewezen persoon.

©[2019] Trailworks webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?